Stages en fellowships

Bij SRAL bieden we jaarlijks stageplaatsen en fellowships aan voor restauratoren in opleiding of pas afgestudeerde restauratoren.

Stages.jpg

Stages

Jaarlijks zijn er plaatsen beschikbaar voor restauratoren in opleiding die tijdens hun Bachelor of Masteropleiding een praktijkstage willen lopen.

Enkel kandidaten van geaccrediteerde opleidingen komen voor een stage in aanmerking. De duur van de stage kan variëren en wordt afgestemd tussen de kandidaat en de stagebegeleider. Kandidaten worden geacht om zelf te voorzien in reis-, verblijf- en woonkosten. Voor Europese studenten kan financiering via Erasmus beurzen een uitkomst bieden.

Een stageaanvraag moet de volgende documenten bevatten: een motivatiebrief, een curriculum vitae en een aanbevelingsbrief van de studiebegeleider, samen met de gewenste stageperiode en de voorkeur voor één restauratieafdeling (schilderijen, polychrome sculptuur of historische interieurs).

Fellowships

Op dit moment zijn er geen openstaande fellowship posities. Voor toekomstige vacatures hou onze website en social media kanalen in de gaten.

Regelmatig biedt SRAL fellowships aan voor restauratoren die hun masterdiploma hebben behaald aan een geaccrediteerde restauratieopleiding. SRAL biedt de mogelijkheid om onder begeleiding ervaring op te doen in één van onze restauratieafdelingen zoals schilderijen, polychrome sculptuur of historische interieurs.

Een fellowship duurt twaalf maanden met een vergoeding die overeenkomt met het minimumloon.  

Werken bij

Interesse in een stage of fellowship?

Neem contact op met hr@sral.nl