Onze opdrachtgevers

SRAL voert opdrachten uit voor een gevarieerde groep klanten door heel Nederland, zowel uit de publieke als de private sector.

Coöperatie Erfgoed Limburg

SRAL en Coöperatie Erfgoed Limburg (CEL) werken nauw samen om provinciaal erfgoedbeleid te bespreken en aan te sluiten op de behoeften van erfgoedprofessionals in Limburg. CEL is een samenwerkingsverband van verschillende erfgoedinstellingen en musea in Limburg, gericht op het behoud, de promotie en de ontwikkeling van het cultureel erfgoed in de regio.

Een terugkerende activiteit is het erfgoedweekend, waarbij verschillende instellingen geopend zijn voor publiek en speciale evenementen worden georganiseerd.

Bekijk de website
close #

Bonnefanten

In het Bonnefanten bevindt zich het open atelier van de SRAL. Hier kunnen bezoekers live de restauratiewerkzaamheden volgen. Het is een unieke kijk achter de schermen. 

Bekijk de website
close #

SBMK

SRAL werkt nauw samen met SBMK (Stichting Behoud Moderne Kunst) om expertise en middelen te bundelen voor het behoud van moderne kunstwerken. Deze samenwerking stelt beide organisaties in staat om kennis te delen, onderzoek te doen en richtlijnen te ontwikkelen die de duurzaamheid en het behoud van moderne kunst bevorderen.

Bekijk de website
close #

Zuyd Hogeschool

Maastricht Institute of Arts is onderdeel van Zuyd Hogeschool.  Het instituut heeft een collectie van ongeveer 500 gipsen afgietsels.

Meer informatie over gips collectie
close #