Werken bij SRAL

SRAL beschikt over een divers team van restauratoren, variërend van junior tot senior, en regelmatig met tijdelijke aanstellingen voor specifieke projecten. Daarnaast werken we ook regelmatig samen met zelfstandige restauratoren binnen en buiten onze specialismen. Ook bieden we ruimte voor stagiaires en fellows om werkervaring op te doen en deel uit te maken van ons dynamische team. Bekijk hieronder de beschikbare mogelijkheden.

IMG_9906.jpg

Voor specifieke projecten werken we samen met zzp'ers. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer we specifieke expertise van buitenaf nodig hebben voor een project. De ingehuurde collega's werken nauw samen met ons vaste personeel en dragen bij aan het succes van onze projecten.

Op dit moment zijn er geen openstaande fellowship-posities.

SRAL biedt regelmatig fellowships aan voor restauratoren die zijn afgestudeerd aan geaccrediteerde restauratie-opleidingen. Ben jij geïnteresseerd? 

Ben jij een pas afgestudeerde restaurator met een passie voor het behoud van cultureel erfgoed? Dan is een fellowship bij SRAL jouw kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen!
Elk jaar bieden wij fellowships aan voor restauratoren die hun masterdiploma hebben behaald aan een geaccrediteerde restauratieopleiding. Bij SRAL krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding ervaring op te doen in één van onze restauratieafdelingen, zoals schilderijen, polychrome sculptuur, of historische interieurs.
Als fellow krijg je de kans om gedurende twaalf maanden bij ons te werken, waarbij wij je een vergoeding bieden die overeenkomt met het minimumloon. Je kunt rekenen op ondersteuning en begeleiding terwijl je werkt aan boeiende projecten.
De plaatsen voor onze fellowships worden jaarlijks aangeboden, afhankelijk van de lopende projecten. Houd onze website en socialmedia kanalen in de gaten voor aankondigingen!

 

SRAL biedt jaarlijks stageplaatsen voor restauratoren-in- opleiding die in het kader van hun opleiding binnen hun bachelor of masterprogramma voor korte tijd een praktijkstage moeten lopen.

Enkel kandidaten van geaccrediteerde opleidingen komen voor een stage in aanmerking. De duur van de stage kan variëren en wordt afgestemd tussen de kandidaat en de stagebegeleider. Kandidaten worden geacht dat zij zelf voorzien in reis-, verblijf- en woonkosten.

Voor Europese studenten kan financiering via Erasmus beurzen een uitkomst bieden. Aanvragen moeten vergezeld gaan van een motivatiebrief, een CV en een aanbevelingsbrief van de studiebegeleider. Kandidaten wordt gevraagd een voorkeur uit te spreken voor één van de volgende restauratieafdelingen: schilderijen, polychrome sculptuur, historische interieurs.

Interesse in een stageplek bij SRAL? Neem contact op via hr@sral.nl

Post-master specialisatie Polychromie Conservering
SRAL zoekt drie Post-master restauratoren | Vacature voor een betaalde functie | per september 2024

In het driejarig project PoCo leidt SRAL drie Post-master restauratoren op tot specialist in Polychromie Conservering. Solliciteren kan tot 30 april 2024.

Download de vacature tekst