Rondleidingen

Onze rondleidingen bieden een kijkje achter de schermen van de dagelijkse praktijk in een divers restauratieatelier. We vinden het leuk om over ons vak te vertellen en hopen zo een betekenisvolle ervaring voor de bezoeker te creëren. De rondleidingen vinden plaats in ons restauratieatelier in het Bonnefanten.

Bonnefanten Presentatie Gerestaureerd Kruisbeeld Jan van Steffeswert © Harry Heuts_54 (1).jpg

Van kunstliefhebber tot nieuwsgierige ontdekker

We geven op maat gemaakte rondleidingen voor verschillende doelgroepen. Of je nu een kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar wat we doen, we verwelkomen je graag.

Rondleiding boeken

SRAL biedt rondleidingen aan in het Nederlands, Engels, Frans en Duits voor groepen tot 20 personen. De rondleidingen vinden plaats in het Bonnefanten. Deelnemers dienen zelf te zorgen voor een geldig entreebewijs.
Een aanvraag voor een SRAL rondleiding kan via info@sral.nl.

Bij de aanvraag moet rekening gehouden worden met de openingstijden van het Bonnefanten (dinsdag tot zondag 11-17 uur). Een rondleiding duurt ongeveer één uur.

De kosten per groep bedragen  €90,-.  Limburgse instellingen of verenigingen komen mogelijk in aanmerking voor een korting. Vermeld dit bij de aanmelding.

Kijk hier voor het overige aanbod voor groepen in het  Bonnefanten.

Boek hier een rondleiding