SRA001-WTK-Facebook-omslag-2.png

 

SRAL - The Conservation Institute

Als academisch geschoolde specialisten beheersen wij de kunst van het restaureren tot in de puntjes. Oude meesters, hedendaagse kunst, beschilderde sculpturen en historische interieurs in openbare en particuliere collecties worden door ons gerestaureerd.

Wij beschermen en conserveren. Verbinden voorbije met toekomstige tijden, nieuwe technieken met oude werken. In ons werk als restaurator, als onderzoeker en adviseur, als docent. We zijn een wereldwijd gerenommeerde kennispartner en vertalen de ontwikkelingen binnen de restauratie en het erfgoedveld naar internationale kennisoverdracht.

Als restauratie-experts leggen we verbindingen met het veld. We adviseren over complexe vraagstukken rondom conservering, restauratie, bruikleen of transport. Met onze kennis en ervaring brengen we de mooiste schatten weer op waarde. Met zorg, aandacht en vakmanschap.

Onze ateliers zijn gevestigd in de Wiebengahal Maastricht.


SRAL Atelier presenteert 

het gerestaureerde kruisbeeld van Jan van Steffeswert

 

SRAL Academy presenteert

De-Mystifying Mist-Lining an advanced Conservation Workshop on Mist-Lining. Met steun van het Conserving Canvas Initiative van de Getty Foundation.

 

 

Uitgelichte projecten


Avenue Céramique 224   6221 KX Maastricht   Tel: +31(0)433218444   E-mail: info@sral.nl   |   Sitemap

© 2020 SRAL, Stichting Restauratie Atelier Limburg
Website door studio-ux